indkøbskurv – DKK

0 items

Ingen produkter i kurven.

Sunread WIND
Solbrille med læsefelt
Polaroid & vind-skærm

995 DKK

SUNREAD WIND til vandreture i bjergene, faldskærmsudspring, cykling eller på båden og i andre barske miljøer. Bifokale linser eliminerer behovet for at skifte mellem læse- og solbriller, og du får både udskiftelige nakkebånd, og aftagelige brillestænger med i købet.

SUNREAD WIND fungerer som almindelige solbriller, når man ser lige frem, når du sænker dit blik, ser du gennem læseruden, og så har du et par læsebriller uden at skulle skifte. Derudover har du et par høj kvalitets solbriller med masser af funktioner!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Nu lanceres vores nye vinter kollektion med den nye model WIND. Den samme høje kvalitet på alt, men med masser af funktioner. Funktionelle solbriller skal have mange funktioner og med WIND får du et par rigtig gode solbriller filter 3 og røgfarvede linser med “Blue anti glare” og “Red Revo antirefleks”.

Aftagelig vind-skærm, du kan vælge at indsætte en flytbar ventileret neopren beskyttelse, der fjerner træk og forhindrer dine øjne i at løbe i vand. Dette er testet i frit fald med over 200 km i timen og fungerer perfekt. Linserne er lidt større end på vores model SPORT, blot for at give en maksimal synlighed selv med vindafviser monteret.

WIND leveres med 15 mm bifokale linser i styrke 0 – +1,5 – +2,0 – +2,5 og også uden læsefelt. Linserne er fremstillet af polycarbonat, der er næsten “ubrydelig”, så der skal meget til for at ridse disse solbriller. 15 mm læsefelt er stort nok til ikke at forstyrre de normale syn fremad, og der er omkring 12 mm læsefelt, når vind-skærm er monteret.

Perfekt til at læse højdemåleren i frit fald, på vandreture i bjergene, når du cykler om vinteren eller i blæst, eller du er ude at sejle, hvor det kan blæse meget.

Linserne i SUNREAD WIND er desuden asfæriske. Dette gør dem tyndere, fladere og lettere, og sidst men ikke mindst forbedres dit perifere syn.

Stellet er meget fleksibelt og modellen passer til de fleste, både kvinder og mænd.

Læs din GPS, piste-kort eller telefonen, uden at skulle skifte til læsebriller.

Når du er kørt ned af pisten eller du er landet med faldskærmen, så klikker du stængerne på, der hvor elastikken (nakkebåndet) sidder og tag vind-skærmen af. Nu har du et par solbriller og læsebriller med dig overalt.

Fakta: CE-mærket, polycarbonat linse, UV 400, TR90 stel (meget fleksible og lette), asfæriskt glas (ingen brydningsfejl i linsen), filter klasse 3 (næsthøjeste), indjiceret polariserende filter (ikke film eller laminat), farvegengivelse godkendt til bilkørsel. Se vores produkt guide her: Produktoplysninger

SUNREAD WIND har stel af materialet Grilamid også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, det gør det egnet til forskellige hovedformer.

Alle vores briller kommer i et stilfuldt etui, og selvfølgelig, indeholder det en smart lille karabinhage med en pudseklud i en pose, så du altid kan have den med dig.

Yderligere information

Styrke

+1,5, +2,5, +2.0, 0 – Uden læsefelt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sunread WIND
Solbrille med læsefelt
Polaroid & vind-skærm”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.