indkøbskurv – DKK

0 items

Ingen produkter i kurven.

Sunread SPORT PILOT Solbrille med læsefelt
Uden Polaroid

695 DKK

SUNREAD SPORT PILOT er designet til at fungere for piloter og andre erhverv, der kræver, at solbriller ikke bør polariseres. Polaroid kan undertiden skabe problemer, når man ser på nogle skærme. Hvis du har brug for solbriller med läsruta men ikke med Polaroid har vi løsningen til dig.

SUNREAD gør dit liv lettere. Bifokale linser eliminerer behovet for at skifte mellem læsning og solbriller. SUNREAD arbejde som normale solbriller, når man ser lige frem, du sænke dit blik, kan du se igennem läsrutan og derefter har et par læsebriller uden at skulle skifte.

SUNREAD SPORT PILOT har buer materiale Grilamid også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, hvilket gør det egnet til forskellige hovedformer.

Ryd

Beskrivelse

For dem af jer, der ønsker at undgå besværet med at skifte mellem solbriller og læsebriller, men ønsker et par sporty solbriller af højeste kvalitet. Linserne er udskiftelige, og vi kan sende de nye objektiver hvis du er uheldig at komme til at skade dine solbriller. Linserne er fremstillet af polycarbonat, som er praktisk talt “ridsefrit”, så det er meget svært at ridse dine fine solbriller.

Linserne i SUNREAD SPORT PILOT er desuden Asfærisk. Dette gør dem tyndere, fladere og lettere, og sidst men ikke mindst forbedrer det dit perifere syn.

Rammerne er meget fleksibel og modellen passer til de fleste, kvinder såvel som mænd. Naturligvis Sportpilot også SUNREAD karakteristika, läsrutan i den nederste del af linsen.

Læs din GPS/kort, skærm, SMS eller bøger, uden at skulle skifte til læsebriller.

Fakta: CE-mærket, UV-400, klasse 3 lys, farvegengivelse er godkendt til kørsel. Se vores produktguide her

FAA anbefalinger – Læs brochuren her

SUNREAD SPORT PILOT er produceret i materialet Grilamid også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, hvilket gør det egnet til forskellige hovedformer.

Alle vores briller kommer i et attraktivt etui og selvfølgelig indeholder det en rengøringsklud.

 

Yderligere information

Styrke

+1,5, +2,5, +2.0

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sunread SPORT PILOT Solbrille med læsefelt
Uden Polaroid”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.