indkøbskurv – DKK

0 items

Ingen produkter i kurven.

SPORT GOLF
Solbrille med reduceret læsefelt
Polaroid UV 400

795 DKK

SUNREAD SPORT GOLF Limited Edition specialbrille for Golf og bilkørsel. Gør dit liv enklere med bifokale linser som gør at du slipper for at skifte imellem solbriller og læsebriller.

Ryd
Varenummer: SR-470 Kategorier: ,

Beskrivelse

SUNREAD SPORT GOLF Limited Edition er specielt fremstillet med en minimering af læseruden på 3 mm i højden (normalt 15 mm og nu kun 12 mm). Dette gør at du kan kigge nedad uden at komme i konflikt med læsefeltet, specielt en fordel når du spiller golf. Med gul/grønne glas og filter 2 så det bliver lysere og kontrasterne står skarpere – stadig med eminent solbeskyttelse.

Denne model er også fantastisk til bilkørsel, da øjnene slapper af og du kan bruge dem hele året og også i daggry og skumring – kan også bruges ved støvregn o.lign. Husk at at UV stråling er der også selv om solen ikke er fremme.

Du slipper for besværet med at skifte mellem læsebriller og solbriller, samtidig får du et par sports solbriller af højeste kvalitet. Linserne kan udskiftes og du kan bestille et par nye hvis du har været uheldig at skade dine. Linserne er produceret af Polycarbonat som næsten er “ridsefrit”, så der skal meget til for at skade brillerne.

Linserne i SUNREAD SPORT GOLF er desuden Asfæriska. Dette gør dem tyndere, planere og lettere, sidst men ikke mindst forbedrer det dit perifere udsyn.

Stellet er meget fleksibelt og modellen passer de fleste, såvel mænd som kvinder.

Sunread Sport Golf Reading Glasses

Fakta: CE-mærkede, Polykarbonat linserUV-400, TR90 stel (meget fleksible og lette), asfærisk glas (ingen brydningsfejl i periferin), lysklasse 2 (4  er max), injicered Polaroid (ikke film), perfekt farvegengivelse godkendt til bilkørsel. Se produktinformationsguide her

FAA rekommendationer Læs broschuren her

SUNREAD SPORT GOLF har produceret af materialet Grilamid som også benævnes TR90. Dette materiale er meget flexibelt och let som gør at det passar til forskellige hovedformer.

Alle vore briller levereres i et lækkert etui og der indgår pudseklud. Til alle vore sportsmodeller medfølger nakkebånd, som kan flyde hvis brillerne tabes i vandet.

 

 

Sunread Flexible Frames

 

 

Yderligere information

Styrke

+1,5, +2,5, +2.0, 0 – Uden læsefelt