indkøbskurv – DKK

0 items

Ingen produkter i kurven.

Sunread SPORT GOLD PRO
Solbrille med læsefelt
Polaroid – UV-400

1.195 DKK

SUNREAD SPORT GOLD PRO – For dem der har behov for læsebriller, vil et par SUNREAD hjælpe dig meget i hverdagen. Du behøver ikke længere at skifte mellem solbriller og læsebriller, når du er ude. Læs din GPS, cykelcomputer, kort etc. etc., uden at skulle skifte til læsebriller.

Det er ikke kun i sommervarmen det letter, men også ved lave temperaturer. Når det er virkelig koldt om dine hænder, er det mere behageligt at beholde handskerne på

Ryd

Beskrivelse

SUNREAD SPORT GOLD PRO solbriller til dig, der har ekstra store krav til linserne, der beskytter mod langvarig eksponering af solen. Med både “Super hydrofobisk overflade” på ydersiden og ”Blue Anti reflex”  på indersiden af ​​linsen, så du får den bedste beskyttelse uden at gå på kompromis med lystransmission og kontrasterne. Samme mørkhedsgrad som model SPORT (filter 3) og 100% UV400 beskyttelse. Linsen er brun i sin farve, men takket være sin superhydrofobe belægning bliver den ekstremt glansrig næsten som guld!

SUNREAD SPORT GOLD PRO er tilgængelig med eller uden læsefelt funktion såvel som med eller uden polarisering.

NYHED – SUNREAD SPORT GOLD PRO har en nano-belægning, der gør at overfladen på ​​linsen er så glat, at det reflekterer lyset som et spejl. Fordelen er, at vand og andet snavs ikke bliver fanget lige så nemt og det holder linserne renere længere. Det svarer til “Lotus-effekten”.

Alle SUNREAD SPORT solbriller kan fåes med styrke i linsen (indsats optik)

Yderligere information

Styrke

+1,0, +1,5, +2,5, +2.0, 0 – Uden læsefelt

Farve på stel

Blå, Hvid, Rød, Sand, Sort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sunread SPORT GOLD PRO
Solbrille med læsefelt
Polaroid – UV-400”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.