indkøbskurv – DKK

0 items

Ingen produkter i kurven.

SPORT CLEAR
Briller med læsefelt
Klart glas UV 400

495 DKK

SUNREAD SPORT CLEAR er for dig som ønsker et par klare briller med læsefelt, som sidder optimalt og beskytter øjnene. Med Polykarbonat glas og læsefelt samt gummi næsehviler, får du et par briller som kan bæres hele dagen. Stellet er af materialet Grilamid som gør brillerne meget lette. 2 mm. Polykarbonat gør glassene næsten ridsefrie. Vi har designet disse specielt til piloter, redningsfolk og til bilister.

Ryd

Beskrivelse

For navigatører, helikopterpiloter, politi etc. som anvender læsebriller om natten, så har vi tilrettet vores mest solgte brille med klart glas og læsefelt. Da pasformen er optimal og beskyttelsen for øjnene ligeså er disse briller det perfekte værktøj til navigation om natten. Linserne er udskiftelige og du kan købe løse, hvis uheldet skulle være ude. Linserne er fremstillet af Polykarbonat som næsten er “ridsefrit”, så der skal meget til at ødelægge brillerne.

Linserne i SUNREAD SPORT CLEAR er desuden Asfæriske. Dette gør dem tyndere, planere och lettere og sidst men ikke mindst forbedrer de dit perifere udsyn.

Stellet er meget fleksibelt og modellen passer de fleste, såvel kvinder som mænd.B

Fakta: CE-mærkede, Polykarbonat linserUV-400, TR90 stel (meget fleksible og lette), asfærisk glas (ingen brydningsfejl i periferien), lysklasse 0.

Se vor produktinformationsguide her

SUNREAD SPORT CLEAR har stel af materialet Grilamid som også benævnes TR90. Dette materiale er meget flexibelt og let som gør at det passer til forskellige hovedformer.

Alle vore briller leveres med etui og pudseklud.

Sunread Box

Til alle vore sportsmodeller medfølger en “neckstrap”, som holder brillerne flydende hvis de tabes i vandet.

 

Yderligere information

Styrke

+1,5, +2,5, +2.0, 0 – Uden læsefelt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “SPORT CLEAR
Briller med læsefelt
Klart glas UV 400”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.