indkøbskurv – DKK

0 items

Ingen produkter i kurven.

Tilbud!

LEGEND
Solbrille med læsefelt
Polaroid – UV-400

795 DKK 595 DKK

SUNREAD LEGEND er et par casual og elegante briller, der passer til alle lejligheder. Røgfarvede linser og solfilter 3. Justerbar næse beskyttelse og en bred bro for lidt kraftigere ansigt eller et stort hår! Denne model leveres med enten brune eller sorte rammer.

Ryd

Beskrivelse

SUNREAD LEGEND med et nyt attraktivt og eksklusivt design, der også dækker øjnene fra siden. Stellet er stivere og har en bredere bro med justerbar næse beskyttelse. Den opleves lidt større, men er velegnet til både mænd og kvinder. Endestykkerne på brillestængerne er fjedrende og fleksible for ikke at klemme hovedet under længere tids brug.

Linserne i SUNREAD LEGEND er desuden asfæriske. Det betyder, at der ikke vil være vinkel fejl, når man ser til siden, da linserne er formet til at sidde omkring ansigtet, for ikke at lade lys fra siden slippe ind.

Denne model fås med sorte eller brune rammer/stel

Fakta: CE-mærket, polycarbonat linse, UV 400, polycarbonat stel (robuste og lette), asfærisk glas (ingen brydningsfejl i periferien), lysklasse 3 (4 max), injiceret Polaroid (ikke film eller laminat), farvegengivelse godkendt for bilkørsel. Se vores produkt guide her

Alle vores briller leveres i et attraktivt etui, der selvfølgelig inkluderer en rengøringsklud.

Yderligere information

Styrke

Uden læsefelt, +1,5, +2,0, +2,5

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “LEGEND
Solbrille med læsefelt
Polaroid – UV-400”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.