Vilkår og betingelser

På Sunread webshop er det nemt, sikkert og fri for ubehagelige overraskelser at handle. Vi tilbyder 30 dages returret og lynhurtige levering. Moms er inkluderet i alle priser. Nedenfor er vores fuldstændige vilkår!

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 30 dages fuld returret. Du som kunde betaler for returforsendelsen. Ønsker du at returnere varerne, sendes posen/pakken forsvarligt pakket, sammen med din ordre. Vi vil refundere pengene til dig inden for 3 hverdage efter modtagelse. Din refusion vil ske via PayPal/Stripe til samme kort, som du har brugt til dit køb eller eventuelt til din bank / bankkonto via mail med oplysning om kontonummer.

Returadressen er:

Sunread.dk
c/o 
Go4Nordic ApS 
Teglmarken 129
DK-8800 Viborg

Betaling

Betaling kan ske via bank/kreditkort eller gennem Stripe betalingsservice.

Bank/kreditkort

Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express og de fleste betalingskort. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre via Stripe

Garanti & Reklamation

Vi kontrollerer at vore solbriller er fejlfrie ved leverance. Skulle du få en skadet vare så kontakt os og beskriv detaljeret hvad fejlen/skaden er. Vi betaler returfragten ved en evt. returnering af vore solbriller pga. reklamation. Ved en eventuel tvist har vi som politik at følge Almindelige Reklamationsretslige rekommendationer.

Ved reklamationer:

Email: [email protected]
Tel.: +45 3166 9001

Sikkerhed & Fortrolighed

Sunread garanterer at vi aldrig udleverer dine personlige oplysninger eller mail adresse til tredjepart, så vidt der ikke særskilt foreligger henvendelser fra f.eks. politi, domstol o.lign.