Vores vison

Vores vision er at udvikle solbriller med eget design og højest mulige kvalitet for alle, der er kommet der, hvor læsebriller er en del af vores daglige liv, eller hvor briller er et must for at kunne se godt ud selv i skarp sol.

Friheden til at undgå at skifte til læsebriller eller muligheden for at vælge linser til brillerne ved forskellige udendørs aktiviteter for at beskytte mod solens stråler eller hvor sikkerhedsbriller er et must. Med det rigtige filter i vores solbriller beskytter man øjnene, som desværre ikke helbreder, hvis det bliver beskadige. Solbriller bør både beskytte øjnene mod solens stråler, men også fra andre eksterne farer, som kan forårsage permanent skade.

Med de rigtige solbriller til forskellige formål tror vi, at det ikke bare vil være en bedre oplevelse for øjeblikket, men også en øget livskvalitet, da vision er en stor del af, hvordan vi oplever ting omkring os. At være i stand til at læse lille tekst, ikke behøver at kigge med øjnene, at øjnene ikke bliver revet af vindegenskaber og en behagelig følelse i lang tid, når du kører bil, cykler eller går på bjerget øger vores personlige livskvalitet.

Kvaliteten af ​​linser og buer skal være absolut top notch og ikke bare lever op til minimumsstandarderne. UV-beskyttelse er et must og beskyttelse mod det mørkeblå lys under langvarig eksponering hjælper os med at sove bedre. Fysisk beskyttelse mod slag og partikler med høj hastighed er vigtigt både i arbejde og fritid.

Udviklingen af ​​nyt design og funktion sker i samarbejde med vores kunder, som er vores venner og partnere, der fortæller deres historier, hvilket er en stor del af, hvordan vi så synes at finde løsninger på, hvordan vi kan hjælpe med en bedre oplevelse for alle.

Jan Holm

Sunread Distributør i Danmark

Sunread fungerer uden formidlere, hvilket gør det muligt for os at holde priserne nede. Samme eller bedre kvalitet end solbriller, der er mange gange dyrere!

Vi arbejder konstant på at forbedre og udvikle både design og materialer. Vi kompromitterer ikke med kvalitet eller sikkerhed. Du er velkommen til at kommentere!

Vi elsker hvad vi gør, og det er ikke bare et job. Vores lidenskab er at øge livskvaliteten med design og funktion. Friheden til at undgå at bruge læsereglas var bare starten!