Vision

DKK 595

SUNREAD SPORT VISION – Sørger for at dit udsyn bliver mere behageligt og øjnene slapper mere af ved dårlig sigtbarhed, tåge osv., da linserne slipper mere lys ind og samtidig blokerer blåt lys. Alle Sunread Sport leveres med eller uden bifokale linser, bifokale linser gør at du ikke behøver at skifte mellem læse- og solbriller. Perfekt til kørsel både i overskyet vejr, men også i regn og tåge. Fuld UV 400 beskyttelse. Husk, at UV-stråler er der, selv når solen ikke er der.

Nyheder – Alle Sunread Sports solbriller er nu testet som beskyttelsesbriller til højeste standard!

Alle SUNREAD SPORT solbriller kan fåes med styrke i linsen (indsats optik)

Ryd

Fakta om SUNREAD SPORT

 • Linse: Polycarbonat 2mm
 • Asfærisk: Asfærisk slibning/ Optisk korrekte
 • UV A+B: 100% UV400 beskyttelse
 • Stel: Grilamidstel (TR90), egnet til både kvinder og mænd
 • Polarisering: 100% polariserende
 • Solfiltre: Filter 0 – (0 af 4)
 • Linsefilter: Gul med kontrastforstærkende filtre
 • Bifokale: 12mm læsefelt
 • Certificering: CE-mærkede. Beskyttelsesbriller ifølge ANSI Z7.1+ / EN166F
 • Stel bredde: Total bredde (indre dimensioner) – 132 mm (ydre diameter 142 mm)
 • Linse højde: Total højde 42 mm
 • Samlet længde: Samlet længde 160 mm

Produktinformation

SUNREAD SPORT VISION er specielt designet til brug ved nedsat sigtbarhed. Med svagt gult filter og solfilter “0” giver disse linser et meget behagelig udsyn og du kan have Sunread Sports Vision for på i lang tid. Sport Vision har indbygget læsefelt så du kan se på tæt afstand uden at skulle skifte til læsebriller. Det gule filter fjerner visse frekvenser af blåt lys, det giver en lysere oplevelse med kontrast forstærkning, men stadig fuld beskyttelse for UV-stråler. Husk, at UV-stråler er der selv når solen ikke er fremme.

Linserne har “anti-glare” filter på indersiden af ​​linsen, der fjerner refleksioner mellem linsen og øjet, som ellers kan være irriterende ved f.eks. fjernlys eller andet skarpt lys, der reflekteres gennem linsen.

Du slipper for besværet med at skifte til læsebriller og du får et bedre udsyn i lav sigtbarhed, eller når der er tåge. Linserne er fremstillet af polycarbonat, der er næsten “ubrydeligt”, så det skal meget til for at ridse disse solbriller.

Linserne i SUNREAD SPORT VISION er desuden Asfæriske. Dette gør dem tyndere, fladere og lettere, og sidst men ikke mindst forbedrer det dit perifere syn.

NYHED! Alle Sunread Sport modeller er nu certificeret i henhold til både europæiske og amerikanske standarder for personlige værnemidler med tilføjelse af “High Impact”, der giver ekstra beskyttelse mod partikler med høj hastighed. Både stel og linserne er godkendt til de højeste krav i EN 166 F og ANSI Z87.1+

Stellene er meget fleksible og modellen passer til de fleste, både kvinder og mænd.

Fakta: CE-mærket, polycarbonat linse, UV 400, TR90 stel (meget fleksible og lette), asfærisk glas (ingen brydningsfejl i periferien), Lysklasse 0 (4 max), farvegengivelse er godkendt til bilkørsel. Se vores produkt guide her

SUNREAD SPORT VISION har stel af materialet Grilamid også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, som gør det egnet til forskellige hovedformer.

Alle vores briller leveres i et attraktivt etui og selvfølgelig inkluderet en rengøringsklud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vision”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *