SPORT

DKK 795

SUNREAD gør dit liv lettere. Bifokale linser eliminerer behovet for at skifte mellem læse og solbriller. Når SUNREAD fungerer som normale solbriller, når man ser lige frem, du sænke dit blik, kan du se igennem läsrutan og derefter har du et par læsebriller uden at skulle skifte.

SUNREAD SPORT har Grilamidstel også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, hvilket gør det egnet til forskellige hovedformer.

Alle SUNREAD SPORT solbriller kan fåes med styrke i linsen (indsats optik)

Ryd
Varenummer (SKU): SR-400-XX Kategorier: , , ,

Fakta om SUNREAD SPORT

 • Linse: Polycarbonat 2mm
 • Asfærisk: Afærisk slibning / Optisk korrekt
 • UV A+B:   100% UV400 beskyttelse
 • Stel: Grilamidstel (TR90), egnet til både kvinder og mænd
 • Polarisering: 100% polariserende
 • Solfiltre: Filter 3 – (3 ud 4)
 • Linsefilter: Røg (grå) neutral mod farver
 • Bifokale: 14mm læsefelt
 • Certificering: CE-mærket. Beskyttelsesbriller ifølge ANSI Z7.1+ / EN166F
 • Stel bredde: Total bredde (indre dimensioner) – 132 mm (ydre diameter 142 mm)
 • Linse højde: Total højde 42 mm
 • Samlet længde: Samlet længde 160 mm

Produktinformation

Beskrivelse
For dem af jer, der ønsker at undgå besværet med at skifte mellem solbriller og læsebriller, men ønsker et par sporty solbriller af højeste kvalitet. Linserne er udskiftelige, og vi kan sende de nye objektiver hvis du er uheldig at komme til at skade dine solbriller. Linserne er fremstillet af polycarbonat, som er praktisk talt “ridsefrit”, så det er meget svært at ridse dine fine solbriller.

Linserne i SUNREAD SPORT er desuden Asfærisk. Dette gør dem tyndere, fladere og lettere, og sidst men ikke mindst forbedrer det dit perifere syn.

Rammerne er meget fleksibel og modellen passer til de fleste, kvinder såvel som mænd. Naturligvis har Sport også SUNREAD karakteristika, læseruden i den nederste del af linsen.

Læs din GPS/kort, skærm, SMS eller bøger, uden at skulle skifte til læsebriller.

Fakta: CE-mærket, UV-400, klasse 3 lys, farvegengivelse er godkendt til kørsel.

SUNREAD SPORT er produceret i materialet Grilamid også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, hvilket gør det egnet til forskellige hovedformer.

Alle vores briller kommer i et attraktivt etui og selvfølgelig indeholder det en rengøringsklud.

Hvad er ” bifocal solbriller ”

Bifokal – Solbriller med læsefelt

Ordet “bifokal” er to ord, bi = to og fokal = fokus. Ordet beskriver et optisk objektiv med to forskellige slibninger. I bifokale solbriller har vi insdat en optisk linse i bunden med ​​forskellig styrke, af meget høj kvalitet. Resten af ​​solbrillen er uden styrke, så når man ser lige ud, er styrken nul. Når du kigger ned, ser du gennem læsefeltet som passer til din styrke. </ P>

Med indsatsoptik indsættes en enkeltstyrke optisk linse på indersiden af ​​solbrillen og giver de nødvendige afstande (-) ved nærsyn og (+) på lang syn. I de fleste synstest fra en optiker er der også styrken som du behøver for at læse. Denne “tilføjelse” kaldes ofte det engelske ord “Addition” eller Add. Styrken i afstand og tætning sættes sammen og giver dig den samlede læsestyrke. Derfor arbejder indsats optik og bifokale solbriller perfekt, da der er to forskellige linser, der arbejder sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Show reviews in all languages (1)

Vær den første til at anmelde “SPORT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *