Sport Golf Pro

DKK 1,195

NYHED

SUNREAD SPORT GOLF PRO er til dig med høje krav i dit spil. Med kontrastforbedring, “Blue Ray” og “Anti-Reflex”, der giver skarpere nuancer og bedre afstandsvurdering. Du ser bolden bedre under alle lysforhold. Gule polariserende linser filter-2 og 100% UV-beskyttelse. Godkendt som beskyttelsesbriller i henhold til europæiske og amerikanske standarder (EN 166 F / ANSI Z87.1 +)

SUNREAD SPORT GOLF PRO fås med eller uden læsefunktion. Øget glashøjde (44 mm) og reduceret læserude (12 mm), hvilket betyder, at læsedelen ikke forstyrrer dit spil.

Hvis du bruger læsebriller, skal du vælge de bifokale linser, der gør dit liv lettere, da disse forhindrer dig i at skifte mellem læsning og solbriller.

Alle SUNREAD SPORT solbriller kan fåes med styrke i linsen (indsats optik)

Ryd

Fakta om SUNREAD SPORT

 • Linse: Polycarbonat 2 mm
 • Asfæriska: Asfærisk slibning / Optiskt korrekt
 • UV A+B: 100% UV400 beskydelse
 • Stel: Grilamid (TR90), velegnet både kvinnor och mæn
 • Polarisering: 100% polariserende
 • Solfilter: Filter 2 – (50%)
 • Filter: Gul med kontrastforbedrende blåt filter “Blue Ray”, blåt anti-reflex och hydrofob overflade
 • Bifocal: 44mm højde på glasset med 12 mm læsrude (sænket kun til golf)
 • Certificering: CE-mærket. Sikkerhedsbriller i henhold til ANSI Z7.1+ / EN166F
 • Bredde: Total bredde (indvendige mål) – 132 mm (ydre mål 142 mm)
 • Linsehøjde: Samplet höjde 44 mm
 • Samlet længde: Total længde 160 mm

SUNREAD SPORT GOLF fås med eller uden læsefunktion

Produkt Information

SUNREAD Pro Golf solbriller er udviklet med et meget avanceret glas. Gul farve undertrykker blåt lys, og nu har vi også tilføjet “Blue Ray” -filtre, der filtrerer blåt lys direkte, når det bliver synligt op til 430 nanometer. Samtidig har vi tilføjet blå anti-refleks på indersiden for at fjerne forstyrrende refleksioner, der kan forekomme mellem øjet og glasset på indersiden.

Nyt er også justerbare næsestøtter udelukkende af gummi, så du kan løfte eller sænke solbrillerne på næsen, hvis det er nødvendigt.

Glasset behandles også med nanopartikler, der er hærdet i vakuum. Dette giver en hydrofob overflade, der er ekstra vandafvisende og giver en hårdere overflade.

Ved at hæve glasets højde med 2 mm og 12 mm læse felt, vil overgangen være længere nede, dvs. mindre forstyrrende. Læseruden er så langt ned, at den helt forsvinder fra synsfeltet i mellem- og langdistance-syn. Du behøver derefter ikke længere at skifte mellem solbriller og læsebriller, hvilket er bedst for de øjne, der ikke behøver at justere.

Du får en meget høj kontrast vision, der forbedrer din afstandsvurdering og giver et roligt og flot lys til øjnene, så du kan koncentrere dig om dit spil.

Brillerne kan udskiftes, hvis skaden opstår, men det er også muligt at bestille løse linser, hvis du ønsker at supplere med en linse i en anden farve. De bifokale linser har en skarp overgang, så hjernen meget lettere forholder sig til læsedelen, du oplever læsedelen som et aktiv. Brillerne leveres i en blød fiberpose i et hårdt etui, og der er selvfølgelig en rengøringsklud inkluderet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sport Golf Pro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *