Snow-White

DKK 995

SUNREAD SNOW er et par ekstreme skibriller – sportsbriller til ski, scooter kørsel, men også faldskærmsudspring og andre ekstreme sportsgrene. Denne model er primært designet til dig, der sætter pris på 70% polarisering – du kan stadig registrere isflader og skift, når lyset hopper mod linsen, hvilket øger din sikkerhed og sikkerhed på snedækkede overflader.

Spejl på ydersiden og blå anti-refleks inde for at reducere refleksioner mellem øjet og linsen!

Vindbeskyttelsen er aftagelig og af Neopren-materialet, hvilket gør det nemt at holde rent, når det er vaskbart. Også inkluderet i sagen er en stabil nakkerem, der nemt kan klikkes ind eller ud, perfekt under en hjelm, når en fast kraniet kan klemme.

Læs dit GPS-kort, når du er på bjerget eller højdemåleren uden at skulle skifte til læsereglas. Når det er virkelig sejt om dine hænder, er det mere behageligt at holde vanter på!

Ryd
Varenummer (SKU): SR-900-XX Kategorier: , , ,

FAKTA SUNREAD SNOW

 • Linse: Polycarbonat 2mm (ikke bifocal og 15mm bifokal)
 • Asfærisk : Asfærisk slibning / Optisk korrekt, hvilket giver at sikkerheded øges, da der er skarphed selv i periferien, udadvendte sider. Linsen er tyndere og lettere
 • UV A + B: 100% UV400 beskyttelse
 • Stel: Grilamidstel (TR90), en meget strækbar
  og let stel, der passer til de fleste hovedformer, både kvinder og mænd
 • Polarisering: 70% injiceret filter
 • Solfilter: 3 (3 af 4)
 • Linsefarve: Rød / Guld (Revo) Spejlrefleks – Røgfarvet indefra
 • Linsefilter: Blå Anti-refleks (indvendig)
 • Bifokal: 15mm læsefælt uden vindbeskydelse monteret, ellers 12mm
 • Vindbeskydelse: Neopren, aftagelig og vaskbar.
  Beskyttelsesbrillerne flyder når vindbeskydelsen er monteret
 • Halsrem: Justerbar udskiftelig nakkerem medfølger
 • Andet: CE-mærkning

SUNREAD SNOW er tilgængelig med eller uden læsning funktion.
SUNREAD skibriller med 70% polarisering for dem, der sætter pris på at være i stand til at se vigtige overvejelser, at is patches og være i stand til at følge konturerne af bakken. Polarisering fjerner normalt alle reflekser, men vi har lyttet til vores kunder og lavet vores model til skiløb med kun 70% polarisering.

Dette er et par solbriller med flere funktioner; Skallen kan nemt udskiftes med den medfølgende nakkerem og vindbeskyttelsen klikkes efter behov.
SUNREAD SNOW er tilgængelig med eller uden læsning funktion.

For dem der har brug for læsebriller, vil et par SUNREAD hjælpe meget i hverdagen. Hvis du bruger læsebriller, skal du vælge de bifokale linser, der gør livet lettere, da de ikke tillader dig at skifte mellem læsning og solbriller.

Læs dit GPS-kort, når du er på bjerget eller højdemåleren uden at skulle skifte til læsebriller.

De bifokale linser har en skarp overgang til hjernen meget lettere vedrører læsedel, man oplever læsning del som en aktiv briller leveres i en blød fiber pose i en hård sag, og selvfølgelig indbefatter en rengøringsklud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snow-White”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *