Snow Black

DKK 995

SUNREAD SNOW til skiløb, snescootere, cykling og faldskærmsudspring i barske miljøer. Bifokale linser eliminerer behovet for at skifte mellem læse- og solbriller, og du får både udskifteligt nakkebånd, og aftagelige brillestænger med i købet.

SUNREAD SNOW fungerer som almindelige solbriller, når man ser lige frem, når du sænker dit blik, ser du gennem læseruden, og så har du et par læsebriller uden at skulle skifte. Derudover har du et par høj kvalitets solbriller med masser af funktioner!

NYHED – 70% polariserede linser, der fjerner alle reflekser (Du kan se nogle af de tilisede områder af pisten)!

Ryd
Varenummer (SKU): SR-900 Kategorier: , , ,

Fakta om SUNREAD SNOW

 • Linse: Polycarbonat 2mm
 • Asfærisk: Asfærisk slibning / Optisk korrekt
 • UV A+B: 100% UV400 beskyttelse
 • Stel: Grilamidstel (TR90), egnet til både kvinder og mænd
 • Polarisering: 100% polariserende
 • Solfiltre: Filter 3 – (3 ud 4)
 • Linsefilter: Røg (grå) neutral mod farver
 • Bifokale: 14mm læsefelt
 • Certificering: CE-mærket. Beskyttelsesbriller ifølge ANSI Z7.1+ / EN166F
 • Stellets bredde: Total bredde (indre dimensioner) – 132 mm (ydre diameter 142 mm)
 • Linse højde: Total højde 42 mm
 • Samlet længde: Samlet længde 160 mm

Produktinformation

Nu lanceres vores nye vinter kollektion med den nye model SNOW. Den samme høje kvalitet på alt, men med masser af funktioner. Funktionelle solbriller skal have mange funktioner og med SNOW, får du et par rigtig gode skibriller med “Blue anti glare”, “Red Revo antirefleks”, og 70% polariserede linser. Dette giver dig mulighed for at fjerne meget af blændingen fra sneen, men bevarer ca. 30%, så du kan se de meget isede områder af pisten. Denne teknologi er mulig, da alle vore linser har injiceret polariserende filter og derved kan graden af polarisering bestemmes.

Selvfølgelig leveres denne model med 15 mm bifokale linser i styrke +1,5 – +2,0 – +2,5 og uden læsefelt. Linserne er fremstillet af polycarbonat, der er næsten “ubrydelig”, så der skal meget til for at ridse brillerne.

Linserne i SUNREAD SNOW er desuden asfæriske. Dette gør dem tyndere, fladere og lettere, og sidst men ikke mindst forbedres dit perifere syn.

Stellet er meget fleksibelt og modellen passer til de fleste, både kvinder og mænd.

Læs din GPS, piste-kort eller telefonen, uden at skulle skifte til læsebriller.

Når du er kørt helt ned af pisten, så klikker du stængerne på, hvor nakkeremmen sidder og fjerner vind skærmen, så du nu har dine solbriller og læsebriller med dig overalt.

Fakta: CE-mærket, polycarbonat linse, UV 400, TR90 stel (meget fleksible og lette), asfærisk glas (ingen brydningsfejl i linsen), filter klasse 3 (næsthøjeste), injiceret 70% polariserende filter (ikke film eller laminat) farvegengivelse er godkendt til kørsel. Se vores produkt guide her

SUNREAD SNOW har stel af materialet Grilamid også kaldet TR90. Dette materiale er meget fleksibelt og let, det gør det egnet til forskellige hovedformer.

Alle vores briller kommer i et stilfuldt etui, og selvfølgelig, indeholder det en smart lille karabinhage med en pudseklud i en pose, så du altid kan have den med dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Show only reviews in Dansk (0)

Vær den første til at anmelde “Snow Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *