JADE

DKK 595

Med eller uden læsefelt.

Mød sommeren med et par klassiske solbriller. Lidt kortere i form og med lidt violet indsats i buen. Leveres med 14 mm læseboks (eller helt uden). Buen er af Grilamid (TR90), der kan modstå de fleste ting. Sunread bruger altid polycarbonatlinser, og dette har en 1,8 mm tykkelse, der giver ekstra sikkerhed. Filter 3 mørkegrad og røgfarvet objektiv.

Ryd
Varenummer (SKU): SR-530-XX Kategorier: , , Tag:

FAKTA SUNREAD JADE

 • Linse: Polykarbonat 1,8 mm
 • Asfærisk: Asfærisk slibning / Optisk korrekt
 • UV A + B: 100% UV400 beskyttelse
 • Stel: Grilamidstel (TR90), en rounderform i bue til kvinder
 • Polarisering: Ikke polariserende
 • Solfilter: Filter 3 – (3 uden 4)
 • Linsefilter: Røgfarvet (grå) neutralt til farver
 • Bifokal: 16 mm læsefelt
 • Certificering: CE-mærket
 • Stel bredde: Total bredde (indvendige mål) – 132 mm (ydre dimensioner 142 mm)
 • Linsehøjde: Total højde 42 mm
 • Total længde: Total længde 160 mm

SUNREAD JADE bifokal solbriller med læsefelt er tilgængelige med eller uden læsefelt funktion.

For dem der ønsker et par elegante solbriller med eller uden læsefelt til hverdagen.

Du behøver ikke længere skifte mellem solbriller og læsebriller, når du er udendørs Sunread’s bifokale solbriller (solbriller med læsefelt) er løsningen. Læs en bog, menuen på udendørs cafe eller mobiltelefon, uden at skulle skifte til læseglas.

Det brede udvalg af forskellige linser til forskellige lejligheder giver dig mulighed for nemt at finde den perfekte linse, der passer bedst til dine interesser og miljøer.

De bifokale linser har en skarp overgang, så hjernen er meget lettere at relatere til læsedelen, du oplever læsedelen som et aktiv. Brillerne leveres i en blød fiberpose i en blød sag, og det indeholder selvfølgelig en renseklud. Du kan læse mere om teknologien bag solbeskyttede solbriller her.

Hvis du har flere spørgsmål, bedes du kontakte os

Hvad er ” bifocal solbriller ”

Bifokal – Solbriller med læseboks

Ordet “Bifokal” er to ord, bi = to og fokal = fokus. Ordet beskriver et optisk objektiv med to forskellige slid. I sollæste solbriller har vi kastet en optisk linse i bunden i forskellige styrker, der er meget høje kvalitet. Resten af ​​solbrillerne er uden styrke, så når man ser lige ud, er styrken nul. Hvis du holder hovedet og ser ned med dine øjne, vil du se et par læsebriller, der giver den forstørrelse, der er nødvendig for at kunne fokusere tæt på.

Med indsætningsoptik placeres en enkeltskåret optisk linse på solbrillerens inderside og giver den ønskede styrke på afstand (-) for nærsynethed og (+) for fremsynethed. I de fleste synoptiske certifikater fra en optiker angiver det også, hvilket supplement der skal bruges for at kunne læse tæt. Denne “add-on” kaldes ofte det engelske ord “Addition” eller Add. Kræfterne på afstand og i nærheden sættes sammen og giver din generelle læsekraft. Derfor optager optik og bifokale solbriller perfekt, da der er to forskellige linser, der arbejder sammen.