Hill

DKK 795

SUNREAD HAZE har alt du behøver for dit aktive udendørs liv. Lette og med de bedste materialer. Nikkelfrie rustfri stel, linser i polycarbonat, brune linser, titanium bro samt 18 mm læsefelt. Nu skal du ikke længere skifte imellem sol og læsebriller.

Ryd
Varenummer (SKU): SR-760-XX Kategorier: , , ,

SUNREAD HILL er vores mest eksklusive model indtil nu og kommer med brune linser. Vores mål er at skabe en model som er super let, stærk, fleksibel og med højeste kvalitet i stel og linser. Vores kvalitetslinser er produceret med rotationsstøbningsteknik som gør det muligt at injicere polaroid filtret direkte i linsen. 2 mm polycarbonat gør linsen helt rolig og giver en stærk følelese af kvalitet.

Brillestængerne er produceret i polycarbonat som er meget let og meget stærkt. Vore stel og næsehvilere er lavet i rustfrit stål og justerbare med skruer. Farven på stellet er “Shiny gold”.

Vi har ilagt “minnestitanium” i broen som gør at stellet er meget fleksibelt og let. Den tynde bro kan give sig og skulle uheldet være ude, flexer den tilbage uden at knække.

Vores model HILL har 18 mm læsefelt som gør at du får et par perfekte læsebriller samtidig med et par solbriller i filter 3 (højeste solfilter). Selvfølgelig kommer brillerne med UV 400 filter, som beskytter dine øjne optimalt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hill”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *